Fira Formatgera de la Vall de Ribes
Data inici
31/03/2024
Data final
31/03/2024
Període
Primavera
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Girona
Comarca
Ripollès
Municipi
Ribes de Freser
Espai
Plaça del Mercat
Codi Postal
17534
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Ribes de Freser

Fira Formatgera de la Vall de Ribes

   Ribes de Freser / Ripollès / Girona

       Plaça del Mercat

 31/03/2024 - 31/03/2024 


D’11 a 19h. La Fira Formatgera de la Vall de Ribes és un esdeveniment que se celebra a Ribes de Freser, al Ripollès, comarca situada als Pirineus catalans que té com a objectiu principal destacar i promoure els formatges artesanals locals, que són una part integral de la cultura gastronòmica de la regió.

Refugi privilegiat de moltes persones que busquen una preuada tranquil·litat, unes jornades de vacances, ganes de fer un xic de turisme o per aquells que cerquem ser seduïts per la màgia de l’alta muntanya, la Vall de Ribes està situada al bell mig del Pirineu gironí

Desde les 11 del matí fins les 19h els visitants tenen l’oportunitat de degustar una gran varietat de formatges locals, elaborats amb tècniques tradicionals i amb ingredients de la zona. A més de les degustacions, la fira sol incloure activitats com ara concursos de formatges, demostracions de l’elaboració del formatge, tallers de maridatge amb vins locals i altres productes gastronòmics de la comarca.

A banda dels formatges, la fira pot incloure altres aspectes de la cultura local, com ara música tradicional, artesania local i altres productes agrícoles de la zona. És una ocasió perfecta per als amants dels formatges i els aliments artesanals, així com per als visitants interessats en conèixer i gaudir de la riquesa gastronòmica i cultural de la Vall de Ribes.

   Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Formatgera Vall RibesInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.