Fira de Nadal i de l’escudella a Sta Maria de Palautordera
Període
Tardor
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Oriental
Municipi
Santa Maria de Palautordera
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Nadal i de l’escudella a Sta Maria de Palautordera

   Santa Maria de Palautordera / Vallès Oriental / Barcelona

  17/12/2022 a 18/12/2022  


De 10 a 21h. Botigues al carrer, música, pista de gel, trenet turístic, activitats i decoració a Santa Maria de Palautordera. Recopilatori d’activitats relacionades amb les festes de Nadal i la Marató de TV3 que arriba fins la Cavalcada de Reis.

Santa Maria de Palautordera us convida a la Fira de l’Escudella. Hi trobareu un munt de paradetes de tot tipus per celebrar la gran festa de Nadal, plena d’activitats, actuacions, atraccions, música i il·lusió.

Moltes parades i botigues al carrer per mostrar els seus millors productes, convidant a les entitats del poble i artesans de tot arreu a compartir la fira amb productes tradicionals alimentaris, decoratius, tèxtils, complements, regals, etc.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.