Fira Indie Dev Day a Barcelona
Data inici
08/09/2023
Data final
10/09/2023
Període
Tardor
Temàtica
Videojocs
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Cotxeres de Sants
Codi Postal
08014
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Indie Dev Day a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

       Cotxeres de Sants

 08/09/2023 - 10/09/2023 


El projecte IndieDevDay pretén impulsar els videojocs independents, especialment els desenvolupats a Catalunya. Per a això els dotarem d’espais per a fer difusió i crear una xarxa entre ells per donar-se suport i compartir la seva experiència professional. Per una altra banda, també volem reivindicar la figura de la dona dins la indústria del videojoc i aconseguir participació de mínim el 50% de dones o persones de gènere no binari en totes les activitats organitzades.

A més també busquem acostar les noves tecnologies i els videojocs a les famílies de Barcelona amb activitats dedicades a aquest públic. Finalment, volem posar especial èmfasi en la difusió de creadors emergents d’origen català i que creen els seus videojocs en llengua catalana.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.