Fira Indie Dev Day a Barcelona
Període
Tardor
Temàtica
Videojocs
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Cotxeres de Sants
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira Indie Dev Day a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

      Cotxeres de Sants

  28/10/2022 a 29/10/2022  


El projecte IndieDevDay pretén impulsar els videojocs independents, especialment els desenvolupats a Catalunya. Per a això els dotarem d’espais per a fer difusió i crear una xarxa entre ells per donar-se suport i compartir la seva experiència professional. Per una altra banda, també volem reivindicar la figura de la dona dins la indústria del videojoc i aconseguir participació de mínim el 50% de dones o persones de gènere no binari en totes les activitats organitzades.

A més també busquem acostar les noves tecnologies i els videojocs a les famílies de Barcelona amb activitats dedicades a aquest públic. Finalment, volem posar especial èmfasi en la difusió de creadors emergents d’origen català i que creen els seus videojocs en llengua catalana.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.