Fira del Llibre i la Rosa a Calella
Data inici
23/04/2024
Data final
23/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Cultura popular
Territori
Barcelona
Comarca
Maresme
Municipi
Calella
Espai
Places de l’Església i l’Ajuntament
Codi Postal
08370
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Calella

Fira del Llibre i la Rosa a Calella

   Calella / Maresme / Barcelona

       Places de l’Església i l’Ajuntament

 23/04/2024 - 23/04/2024 


El dia 23 d’abril, al centre històric de la ciutat, un total de 27 parades; la majoria d’elles entitats, 3 AFA d’escoles i dues llibreries; formaran part d’aquesta Fira que estarà distribuïda en dos espais. A la Plaça Església, se situaran les entitats i els professionals, on també hi haurà tallers proposats per la mateixes entitats i a l’escenari principal hi haurà un decorat amb les 4 barres, fetes pels alumnes de les escoles de Calella. I a la Plaça de l’Ajuntament, se situaran algunes parades més d’entitats i la carpa de signatura de llibres d’autors locals, a més del plató mòbil de Ràdio Calella Televisió i un circuit de cavalleria a la tarda per infants.

Enguany, com a novetat, hi haurà un fotocall de Sant Jordi situat a la plaça de l’Ajuntament. A més, es farà l’entrega de premis del concurs d’Igualtat, hi haurà un conte contes, la representació del conte dels gegants a càrrec de la Colla Gegantera i un concert de versions a l’escenari de la plaça de l’Església per acabar la diada.

Consulta aquí la web oficial de Fira del Llibre i la Rosa a Calella.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira Del Llibre I La Rosa A Calella Foto 2 Fira Del Llibre I La Rosa A Calella Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Del Llibre I La Rosa A Calella Programa 2024 Fira Del Llibre I La Rosa A Calella Cartell 2024Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.