Fira infantil i de la màgia del Nadal a Premià de Dalt
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Costa Brava
Comarca
Maresme
Municipi
Premià de Dalt
Espai
Plaça de la Fàbrica
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira infantil i de la màgia del Nadal a Premià de Dalt

   Premià de Dalt / Maresme / Costa Brava

      Plaça de la Fàbrica

  17/12/2022 a 18/12/2022  


La mostra comptarà amb la tradicional fira comercial en què els establiments ofereixen els seus productes perquè les persones visitants puguin avançar les compres nadalenques.

Un any més, la Fira infantil i de la màgia del Nadal és qui dona la benvinguda a les festes nadalenques a Premià de Dalt Hi haurà fira matí i tarda i no faltaran a l’esdeveniment el Pare Noel per a conversar amb els infants del poble, i el tió que els petits faran cagar mentre canten la tradicional cançó amb l’ajut d’un pastor!

Tallers de maquillatge de fantasia, tallers de manualitats per a decorar l’arbre de Nadal, pintar el Nadal, aprendre a fer garlandes, concert a càrrec d’alumnes de l’Escola Municipal de Música, flashmob de La Marató, xocolatada… són algunes de les activitats que s’han organitzat. Com ja és habitual, també hi haurà el trenet de la fira al qual les persones menors d’edat han d’anar acompanyades d’una d’adulta.

La Guspira, l’ànima de les festes nadalenques, vindrà a anunciar-nos el Nadal, acompanyada dels Gegants de Premià de Dalt.

L’Associació de comerciants El nostre comerç col·labora amb la fira i duu a terme dos sorteigs de productes ceedits pels comerciants que hi participen.

Trobareu la Fira infantil i de la màgia del Nadal el 17 i 18 de desembre, d’11 a 14 h i de 17 a 20 hores, a la plaça de la Fàbrica, ben guarnida per acollir-la.

Dissabte 17 de desembre
• MATÍ, d’11.00 h a 14.00 h / Fira comercial.
11.00 h a 14.00 h / Maquillatge de fantasia.
11.30 h a 13.30 h / Tallers de manualitats: “Decorem l’arbre de Nadal de fusta”, a càrrec de la Merceria Ca la Teresa / “Fem garlandes de Nadal”, a càrrec de l’Espai Educa.
12.30 h / Concert a càrrec del Combo de Percussió format per alumnes de l’Escola Municipal de Música de Premià de Dalt.
13.30 h / Sorteig de Nadal de l’Associació del Nostre Comerç de Premià de Dalt.
• TARDA, de 17.00 h a 20.00 h / Fira comercial.
17.00 h / Arribada de la Guspira! L’ànima d’aquestes festes torna al nostre poble per anunciar-nos el Nadal. Vindrà acompanyada dels Gegants de Premià de Dalt!
17.30 h / Fem cagar el tió! Vine a fer cagar el Tió, que acompanyat d’un pastor, t’ajudaran a cantar la cançó.
18.30 h / Xocolatada per a tothom!
19:50 h / La Guspira marxa a descansar! El nostre personatge més nadalenc ha d’agafar forces per l’endemà.

Diumenge 18 de desembre
• MATÍ, d’11.00 h a 14.00 h / Fira comercial.
11.00 h a 14.00 h / Maquillatge de fantasia.
11.00 h / Flashmob de La Marató de TV3.
11.30 h a 13.30 h / Tallers de manualitats: “Pintem el Nadal”, a càrrec de la Merceria Ca la Teresa / “Guarnim l’arbre de Nadal amb taps de suro”, a càrrec de l’Espai Educa.
13.00 h / Sorteig de productes cedits pels comerciants de la Fira.
• TARDA, de 17.00 h a 20.00 h / Fira comercial.
17.00 h / Despertem la Guspira! És moment que torni per animar la Fira!
17.30 h / Ens visita el Pare Noel! Un dels personatges més estimats del Nadal ve per escoltar els nostres secrets i desitjos!
19.50 h / Comiat de la Guspira! La Guspira ha de marxar per anunciar l’arribada del Nadal a altres indrets del món. Vine a acomiadar-la.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.