EcoVita – Fira mediambiental del Montseny a Riells i Viabrea
Data inici
19/04/2024
Data final
21/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Ecològica
Territori
Girona
Comarca
Selva
Municipi
Riells i Viabrea
Codi Postal
17404
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de riells i viabrea

EcoVita – Fira mediambiental del Montseny a Riells i Viabrea

   Riells i Viabrea / Selva / Girona

 19/04/2024 - 21/04/2024 


EcoVita és més que una fira mediambiental; és un espai de trobada i reflexió sobre la importància de la sostenibilitat i la conservació del medi ambient. Celebrada a Riells i Viabrea, al cor del Montseny, aquesta fira ofereix una oportunitat única per a residents locals i visitants de connectar amb empreses, organitzacions i iniciatives compromeses amb la protecció del nostre entorn natural.

EcoVita destaca pel seu enfocament pràctic i educatiu, oferint tallers pràctics, xerrades inspiradores i activitats participatives per a tots els públics. Des de la jardineria ecològica fins a la gestió de residus, passant per la conservació de la biodiversitat, hi ha una gran varietat d’experiències que permeten als assistents aprendre i comprometre’s amb un estil de vida més sostenible.

A més de l’aspecte educatiu, EcoVita també és un lloc per a la celebració i la comunitat. Amb música en directe, mercats de productes locals i zones de relaxament al aire lliure, la fira ofereix un ambient festiu i acollidor per a tots els participants.

EcoVita és una oportunitat per aprofundir en la nostra relació amb la natura i inspirar accions positives per al futur del nostre planeta. Amb un esperit de col·laboració i innovació, aquesta fira mediambiental continua sent un punt de referència per a tots aquells que estan compromesos amb un futur més verd i sostenible.

Consulta aquí la web oficial de EcoVita – Fira mediambiental del Montseny a Riells i Viabrea.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 3]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Ecovita 2024 RiellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.