Fira medieval, festa de la sal de Cardona
Data inici
01/06/2024
Data final
02/06/2024
Període
Primavera
Temàtica
Medieval
Territori
Barcelona
Comarca
Bages
Municipi
Cardona
Codi Postal
08261
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira medieval, festa de la sal de Cardona

   Cardona / Bages / Barcelona

 01/06/2024 - 02/06/2024 


La Festa de la Sal és el resultat de l’evolució de l’antiga Fira de Pentecosta, una mostra multisectorial iniciada el 1947 i que ha anat canviant al mateix temps que ho feia el teixit social, cultural i econòmic de l’entorn.

És el gran esdeveniment de  la primavera cardonina, i des de 2021 es converteix en una gran festa per celebrar, ni més ni menys, que l’origen de Cardona, la seva raó de ser: la sal.

La Festa de la Sal té quatre pilars: la cultura al carrer, el comerç i  l’artesania, la gastronomia i el patrimoni.

Aquests 4 eixos converteixen el primer cap de setmana de juny en una explosió de vitalitat i en un homenatge a la història en majúscules de tot un poble!

Consulta aquí la web oficial de Fira medieval, festa de la sal de Cardona. Falten 2 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira Medieval, Festa De La Sal De Cardona Foto 4 Fira Medieval, Festa De La Sal De Cardona Foto 3 Fira Medieval, Festa De La Sal De Cardona Foto 2 Festa De La Sal De Cardona. Fotos Cedides Per L'ajuntament De Cardona.

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Festa De La Sal De Cardona Cartell 2016 Festa De La Sal De Cardona Cartell 2014 Festa De La Sal De Cardona Carytell Festa De La Sal De Cardona Cartell 2013 Festa De La Sal De Cardona Cartell 2012Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.