Fira medieval, festa de la sal de Cardona
Període
Primavera
Temàtica
Medieval
Territori
Barcelona
Comarca
Bages
Municipi
Cardona
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira medieval, festa de la sal de Cardona

   Cardona / Bages / Barcelona

  04/06/2022 a 05/06/2022  


La Festa de la Sal és el resultat de l’evolució de l’antiga Fira de Pentecosta, una mostra multisectorial iniciada el 1947 i que ha anat canviant al mateix temps que ho feia el teixit social, cultural i econòmic de l’entorn.

És el gran esdeveniment de  la primavera cardonina, i des de 2021 es converteix en una gran festa per celebrar, ni més ni menys, que l’origen de Cardona, la seva raó de ser: la sal.

La Festa de la Sal té quatre pilars: la cultura al carrer, el comerç i  l’artesania, la gastronomia i el patrimoni.

Aquests 4 eixos converteixen el primer cap de setmana de juny en una explosió de vitalitat i en un homenatge a la història en majúscules de tot un poble!


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.