Fira de Nadal i mostra d’oficis artesans a Banyoles
Data inici
16/12/2023
Data final
17/12/2023
Període
Tardor
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Girona
Comarca
Pla de l'Estany
Municipi
Banyoles
Espai
Plaça Major
Codi Postal
17820
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Banyoles

Fira de Nadal i mostra d’oficis artesans a Banyoles

   Banyoles / Pla de l'Estany / Girona

       Plaça Major

 16/12/2023 - 17/12/2023 


La Fira de Nadal de Banyoles es distingeix per la seva combinació d’un mercat de productes nadalencs i una exposició d’oficis artesans, juntament amb tallers que permeten descobrir-los.

Aquesta fira també ofereix un ampli ventall d’activitats destinades als més petits, com tallers d’artesania nadalenca i creació d’ornaments, així com àrees de jocs i espectacles de circ.

A més, la Mostra d’Oficis Artesans presenta una varietat de 15 oficis, com ara els mestres del paper, cistellers, vitrallers, sabaters, teixidors, forjadors i ceramistes, que permeten als visitants explorar l’artesania en tota la seva esplendor.

Consulta aquí la web oficial de Fira de Nadal i mostra d’oficis artesans a Banyoles.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira De Nadal I Mostra D'oficis Artesans A Banyoles Foto 1 Min Fira De Nadal I Mostra D'oficis Artesans A Banyoles Foto 2 Min

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De Nadal I Mostra D'oficis Artesans A Banyoles Cartell 2022 Min Fira De Nadal I Mostra D'oficis Artesans A Banyoles Cartell 2019 Min Fira De Nadal I Mostra D'oficis Artesans A Banyoles Cartellk 2021 Min Fira De Nadal I Mostra D'oficis Artesans A Banyoles Cartell 2013 MinInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.