Fira de Nadal a Sant Esteve Sesrovires
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Sant Esteve Sesrovires
Espai
Carrer Pau Costas i Carrer Sant Joan
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Nadal a Sant Esteve Sesrovires

   Sant Esteve Sesrovires / Baix Llobregat / Barcelona

      Carrer Pau Costas i Carrer Sant Joan

  17/12/2022 a 17/12/2022  


De 10 a 14:30h. Nova edició de la Fira de Nadal de Sant Esteve Sesrovires, és una fira-mercat dedicada a les festes de Nadal, on es pot trobar parades de productes propis d’aquestes dates: productes d’ornamentació nadalencs, objectes de regal, artesania i alimentació. Inclou activitats d’animació infantil durant tot el matí.

Els productes que es podran adquirir a la fira estan tots aquells relacionats amb el període nadalenc, com per exemple objectes d’artesania per regalar, elements de decoració per a la llar i productes d’alimentació relacionats amb el Nadal.

La Fira de Nadal comptarà amb un estand de Champniers, població agermanada amb Sant Esteve Sesrovires. La delegació francesa portarà productes típics de la seva comarca, com ara les famoses begudes pinau i cognaç o aliments tradicionals com patés, entre d’altres.

La Fira de Nadal està organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica, que també està impulsant altres iniciatives per promocionar el comerç local.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.