Fira Natura i Muntanya a Sant Bartomeu del Grau
Període
Hivern
Temàtica
Multisectorial
Territori
Catalunya Central
Comarca
Osona
Municipi
Sant Bartomeu del Grau
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Natura i Muntanya a Sant Bartomeu del Grau

   Sant Bartomeu del Grau / Osona / Catalunya Central

  04/03/2022 a 06/03/2022  


La Fira de Sant Bartomeu del Grau dedicada a la Natura i Muntanya se celebra el primer cap de setmana de març; aquesta vol donar a conèixer aspectes relacionades amb el medi, fomentant les activitats de lleure al territori, prioritzant aspectes de sostenibilitat i respecte pel medi natural.

La fira ofereix una àmplia oferta en temes turístics, culturals, artesans i gastronòmics; també s’hi poden trobar activitats d’entreteniment pensades per a tots els públics des d’activitats lúdiques (tallers, inflables, activitats infantils, ponis, cercavila, teatre al carrer, etc.) fins a activitats esportives, com la cursa d’orientació.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.