Fira de l’Oli Nou a Castelldans
Data inici
03/12/2023
Data final
03/12/2023
Període
Tardor
Temàtica
Oli
Territori
Lleida
Comarca
Les Garrigues
Municipi
Castelldans
Codi Postal
25154
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Cooperativa de Castelldans i l’Ajuntament de Castelldans

Fira de l’Oli Nou a Castelldans

   Castelldans / Les Garrigues / Lleida

 03/12/2023 - 03/12/2023 


Com és tradicional, la Fira començarà amb un esmorzar popular davant de les portes de la cooperativa. També hi haurà parades amb productes de proximitat i com a novetat d’aquest any, d’artesans i d’oficis antics.

Amb esmorzar popular, portes obertes al museu del pagès i del món rural i parades amb productes de proximitat. La Fira se celebra cada any a principis de desembre per tal de promocionar i potenciar el consum d’oli.

Programació:
La jornada començarà amb un esmorzar popular davant de les portes de la cooperativa, i també hi haurà parades amb productes de proximitat i, com a novetat d’enguany, d’artesans i d’oficis antics.

Durant el matí, es faran demostracions del funcionament del molí d’oli de la cooperativa i hi haurà portes obertes al Museu del pagès i del món rural.

La Fira coincidirà amb la Castell-Bike, la marxa de BTT popular organitzada pel CE Castelldans i que constarà de dos circuits: un de llarg de 42 quilòmetres, només per a majors de 18 anys i un de curt de 25 quilòmetres, a partir de 12 anys, amb sortida a les 9 del matí de la Cooperativa.

A la tarda, l’associació de joves lo Portal i l’Oficina Jove de les Garrigues organitzen a la Sala Josep Farré, un taller de decoració de galetes de Nadal.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira De L’oli Nou A Castelldans Foto 2 (1) Fira De L’oli Nou A Castelldans Foto 3 (1) Fira De L’oli Nou A Castelldans Foto 4 (1) Fira De L’oli Nou A Castelldans Foto 4 (1) Fira De L’oli Nou A Castelldans Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De L’oli A Castelldans Cartell 2023 (1) Fira De L’oli Nou A Castelldans Cartell 2022 (1) Fira De L’oli Nou A Castelldans Cartell 2021 (1) Fira De L’oli Nou A Castelldans Cartell 2018 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.