Fires Les Garrigues

La Comarca de les Garrigues ofereix interessants fires, mostres, mercats i jornades gastronòmiques repartides per tot el seu territori.

 

La Comarca de les Garrigues

Les Garrigues, amb el seu paisatge característic i la seva rica història, és una terra que destaca per la seva gastronomia única i les seves tradicions.

Les Garrigues Foto Min

 

Fires destacades de les Garrigues

A les Garrigues, les fires destaquen per la seva autenticitat i la seva vinculació amb la cultura local. Algunes de les fires destacades inclouen la Fira de l’Oli a Les Borges Blanques, que celebra la riquesa de l’oli d’oliva de la comarca, i la Fira de Sant Miquel a Cervià de les Garrigues, que commemora les tradicions locals.

 
 

Gastronomia de les Garrigues

La gastronomia de les Garrigues reflecteix la seva autenticitat i diversitat. Des de plats tradicionals com la olleta i els caragols, fins a les especialitats locals com el pa de coca i els formatges artesans.

Parlar de la gastronomia a les Garrigues és explorar els sabors únics dels seus productes de proximitat i gaudir de la riquesa dels seus olius i vins.

 

Les Garrigues: Història i Paisatge Mediterrani

Les Garrigues, una comarca amb un encant mediterrani, combina una història rica amb un paisatge únic. Aquesta terra ha estat testimoni de diferents civilitzacions al llarg dels segles, des dels íbers fins als romans.
El seu nom prové del terme “garriga”, que descriu la vegetació típica de matojos i arbustos. Aquesta regió ha estat tradicionalment dedicada a l’olivera i la producció d’oli d’oliva, sent aquesta activitat una part integral de la seva identitat.
Les Garrigues destaquen pel seu patrimoni arquitectònic, amb l’església romànica de Sant Llorenç de Montgai com un dels seus elements més emblemàtics. Avui dia, la comarca ofereix als visitants l’oportunitat de gaudir d’un entorn tranquil i descobrir les empremtes del passat en cada racó.

On és les Garrigues?

Les Garrigues Mapa Min

Properes Fires de les Garrigues

Fira Tastavins A Juneda
15-06-24

Fira Tastavins a Juneda

Juneda
14-06-24 a 16-06-24

TerraFerma Market

Les Borges Blanques

Fires ja realitzades Les Garrigues

11-05-24 a 12-05-24

Fira Borges Motor

Les Borges Blanques
07-04-24

FirAlbi a l’Albí

L'Albi
29-03-24 a 31-03-24

Fira de l´Oli i la Pedra a Vinaixa

Vinaixa
29-01-24 a 31-01-24

Festa de l’Oli a Granyena de les Garrigues

Granyena de les Garrigues
25-11-23 a 26-11-23

Fira de l’Oli a Juncosa

Juncosa
28-10-23 a 29-10-23

Fira de l’Oli a la Granadella

La Granadella