FirAlbi a l’Albí
Període
Primavera
Temàtica
Agricultura, Ramaderia i Pesca
Territori
Lleida
Comarca
Les Garrigues
Municipi
L'Albi
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

FirAlbi a l’Albí

   L'Albi / Les Garrigues / Lleida

  15/03/2020 a 15/03/2020  


FIRA AJORNADA. El municipi de l’Albi organitza la FirAlbi, un certamen en el que es mostren productes artesans com la maquinària agrícola de les Garrigues, una comarca principalment agrària i on el sector agroalimentari és un dels motors econòmics.

Aquesta fira pretén ser un aparador de les novetats del sector i de venda de maquinària agrícola, atraure els pagesos de les comarques veïnes i, alhora, promocionar els productes de proximitat basant-se en la tradició i l’artesania rural.

(Font: Diputació de Lleida)

Confirmeu dates amb l’organització de la Fira.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.