Fira d’Orientació Professional Terrassa Tria Futur
Data inici
06/03/2024
Data final
07/03/2024
Període
Hivern
Temàtica
Educació, Formació i Ocupació
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Terrassa
Codi Postal
17731
Recinte Firal
Fira de Terrassa
Organitzador
Ajuntament de Terrassa

Fira d’Orientació Professional Terrassa Tria Futur

   Terrassa / Vallès Occidental / Barcelona

 06/03/2024 - 07/03/2024 


L’Ajuntament de Terrassa organitzarà aquest mes de març una nova edició de Terrassa Tria Futur, el projecte que cada any aplega una fira d’orientació professional, un espai virtual i una mostra d’ensenyament per a centres de secundària. Enguany, el certamen tindrà lloc els dies 6 i 7 de març, al Recinte Firal de Terrassa.

Igual que en l’edició anterior, que va atreure prop de 8.000 visitants, la fira aplegarà centres de formació postobligatòria de tota mena (FP, universitats, idiomes, etc), empreses de la ciutat, serveis de l’Ajuntament i altres institucions i entitats relacionades amb la formació. Els serveis municipals implicats en l’organització de la fira estan treballant actualment en el programa d’activitats.

Per primera vegada, la fira s’estructurarà seguint el model de fira FPcat, impulsat per l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya (Departament d’Educació). Aquest model estableix una sèrie de principis i criteris d’organització de l’espai per famílies professionals, amb la finalitat de generar relacions i compartir coneixements entre els centres de formació professional i les empreses, gremis, associacions, etc, d’un mateix sector.

Terrassa Tria Futur és fruit del treball conjunt de diversos serveis municipals, amb la col·laboració de nombrosos centres de formació, empreses i entitats. El projecte compta també amb aportacions materials i econòmiques de la Diputació de Barcelona, la Generalitat i la Unió europea, a través del programa EULEP.

Consulta aquí la web oficial de Fira d’Orientació Professional Terrassa Tria Futur.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.