Fira Pirates i Corsaris a les illes Medes a l’Estartit
Període
Estiu
Temàtica
Artesania
Territori
Costa Brava
Comarca
Baix Empordà
Municipi
Torroella de Montgrí
Espai
L'Estartit
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira Pirates i Corsaris a les illes Medes a l’Estartit

   Torroella de Montgrí / Baix Empordà / Costa Brava

      L'Estartit

  23/09/2022 a 25/09/2022  


Mercat artesà, espectacles, tallers, correfoc, cercavila, , concert, visites guiades, exposicions, …
Des del segle XVI, els pirates assetjaven les nostres costes. Les Illes Medes van ser refugi de pirates de tota mena, especialment barbarescos. A la Meda Gran, els Cònsols de Torroella hi van fer construir una torre de guaita. Més endavant, l’Ordre del Sant Sepulcre hi edificà un monestir. Des de la Meda, els pirates dirigien els seus atacs cap a terra ferma. Els masos de la plana van aixecar les seves torres de defensa per protegir-se d’aquests atacs. Avui, estartidencs i visitants rememoren aquells temps difícils, amb una mica de fantasia, a la Fira Pirates i Corsaris a les Illes Medes.

Mercat artesà divendres de 17 a 21h, i dissabte i diuemnge de 10 a 14h i de 17 a 21h


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.