Fira ramadera de Bellver de Cerdanya
Període
Tardor
Temàtica
Animals
Territori
Alt Pirineu
Comarca
Cerdanya
Municipi
Bellver de Cerdanya
Espai
carrers del poble
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira ramadera de Bellver de Cerdanya

   Bellver de Cerdanya / Cerdanya / Alt Pirineu

      carrers del poble

  08/10/2022 a 09/10/2022  


Cada any, es celebra a Bellver de Cerdanya, la Fira Ramadera, una fira molt arrelada a les comarques del Pirineu català.

Se celebra  a la zona del carrer de les Escoles. Els ramaders de la comarca porten el seu bestiar a la fira, vaques de la raça Bruna dels Pirineus i frisones en el sector boví i cavalls hispano-bretons i de sella.

Des de l’ajuntament i les entitats organitzadores es prepara un programa d’actes on destaca el concurs morfològic de Raça Bruna, el concurs de Raça frisona i de bestiar equí, amb la seva entrega de premis. També es compta amb activitats per als més petits, un dinar popular al pavelló i demostracions o espectacles relacionats amb la fira.

La fira està organitzada per l’Ajuntament de Bellver de Cerdanya, l’oficina comarcal del Departament d’Agricultura, l’Associació Ramadera Serra del Cadí, el col·lectiu de Joves Pagesos de Bellver i la Batllia, l’Associació de la Raça Bruna dels Pirineus i l’Associació de Dones del Món Rural Cerdà.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register



Serveis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.