Fira de Roba Sostenible a Valls
Data inici
28/10/2023
Data final
28/10/2023
Període
Tardor
Temàtica
Antiguitats i Oportunitats
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Alt Camp
Municipi
Valls
Espai
centre històric
Codi Postal
43800
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Consum La Bajoca

Fira de Roba Sostenible a Valls

   Valls / Alt Camp / Camp de Tarragona

       centre històric

 28/10/2023 - 28/10/2023 


La Fira de Roba Sostenible comptarà amb 17 marques: Concrete., Omnea, Tacatà, La Tutula/Espiadimonis, Laloladeafrica, BeKarme – Made in Kölors, Melisa D Roig, Vulvita compresas de Tela, Petitons, Brucas, Top Manta, Skua Adosmanos, Senlima, Cusart i Boira; per altra banda, la roba de segona mà estarà representada per El Taller de somnis de Valls, el projecte Botiga Amiga amb Moda re- i 7 parades de roba de segona mà.
La Fira també comptarà amb un Mercat d’intercanvi dinamitzat per les sòcies del Grup de Consum de La Bajoca.Totes les persones que s’apropin a la fira i vulguin adquirir algun producte, gaudiran de descomptes en les peces de roba. L’objectiu de la Fira de Roba Sostenible és presentar les alternatives que existeixen dins de la indústria tèxtil que reuneixin els criteris de proximitat, comerç just, ecologia i sostenibilitat, drets laborals, economia solidària i consum responsable.

Serà una fira bonica i conscient que vol donar a conèixer el comerç de proximitat, respectuós i responsable.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira De Roba Sostenible Valls Foto 2 (1) Fira De Roba Sostenible Valls Foto 1 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De Roba Sostenible Valls Cartell 2022 (1) Fira De Roba Sostenible Valls Cartell 2022 Octuubre (1) Fira De Roba Sostenible Valls Cartell 2023 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.