Fira d’alimentació Romero a Reus
Data inici
26/02/2024
Data final
27/02/2024
Període
Hivern
Temàtica
Multisectorial
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Baix Camp
Municipi
Reus
Espai
Recinte Firal
Codi Postal
43201
Recinte Firal
Fira de Reus
Organitzador
Romero

Fira d’alimentació Romero a Reus

   Reus / Baix Camp / Camp de Tarragona

       Recinte Firal

 26/02/2024 - 27/02/2024 


Fira professional sector de la restauració impulsada pel distribuïdor integral d’alimentació Romero, amb seu a Reus. L’esdeveniment comptarà amb la participació de 32 expositors i l’organització preveu que un miler de professionals passin per firaReus durant les dues jornades

La fira de la companyia Romero és un dels esdeveniments destacats al territori pel que fa a la distribució d’alimentació per a hostaleria. L’esdeveniment comptarà amb la participació de 32 expositors i una variada programació de trobades gastronòmiques en format showcooking, a càrrec d’algunes de les empreses expositores i amb la participació de cuiners de gran trajectòria, entre ells, la popular xef Carme Ruscalleda. L’empresa de distribució alimentària preveu que un miler de professionals passaran per les instal·lacions firaReus durant les dues jornades.

Consulta aquí la web oficial de Fira d’alimentació Romero a Reus.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 3]

  Galeria d'imatges

Fira D'alimentació Romero A Reus Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira D'alimentació Romero A Reus Programa 2024Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.