Fira Sakura Matsuri a Sabadell
Període
Primavera
Temàtica
Multisectorial
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Sabadell
Espai
c. de les Tres Creus, 202
Recinte Firal
Fira Sabadell
Com arribar a la Fira   

Fira Sakura Matsuri a Sabadell

   Sabadell / Vallès Occidental / Barcelona

      c. de les Tres Creus, 202

  29/04/2022 a 01/05/2022  


Tot el Japó a Sabadell. Trobada multisectorial al recinte de la Fira Sabadell on s’hi aplegaran la cultura, la gastronomia, l’oci, el turisme, la tecnologia, la moda, els vídeo jocs i les arts marcials japoneses, entre altres continguts.
El Saló, únic a Catalunya i obert al públic en general, reunirà empreses i activitats d’origen japonès ubicades a Catalunya, tot convertint Sabadell en punt de referència del Japó a tot l’Estat.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.