Fira Sakura Matsuri a Sabadell
Data inici
17/05/2024
Data final
19/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Multisectorial
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Sabadell
Espai
c. de les Tres Creus, 202
Codi Postal
08203
Recinte Firal
Fira Sabadell

Fira Sakura Matsuri a Sabadell

   Sabadell / Vallès Occidental / Barcelona

       c. de les Tres Creus, 202

 17/05/2024 - 19/05/2024 


La Fira Sakura Matsuri a Sabadell, al Vallès Occidental,  és un esdeveniment que celebra la cultura japonesa i, específicament, l’arribada de la primavera a través de l’exuberància dels cirerers en flor, coneguts com a sakura en japonès.
Aquesta fira presenta una àmplia varietat d’activitats relacionades amb la cultura japonesa, com ara demostracions de taiko (tambors japonesos), exhibicions de dansa tradicional, tallers d’origami, espectacles de manga i anime, i mostres de la gastronomia japonesa.

Sakura Ciutat
Del 2 al 19 de maig de 2024

Fira Sabadell
Del 17 al 19 de maig de 2024

La Fira Sakura Matsuri no només és una oportunitat per a la comunitat local de Sabadell i els seus voltants per experimentar i gaudir de la cultura japonesa, sinó que també crea un espai per a la interacció i l’intercanvi cultural entre persones de diferents orígens i procedències. A través de la música, l’art, la gastronomia i altres activitats, aquest esdeveniment promou el diàleg intercultural i la comprensió mútua.

Consulta aquí la web oficial de Fira Sakura Matsuri a Sabadell.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Dscf7649 Sakira Sabadell 2023 3 Sakura Sabadell 2023 2 Sakua Sabadell 2023

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.