Fira de Sant Jordi a Montcada i Reixac
Data inici
23/04/2024
Data final
23/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Literatura
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Montcada i Reixac
Espai
Carrer Major
Codi Postal
08110
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Montcada i Reixac

Fira de Sant Jordi a Montcada i Reixac

   Montcada i Reixac / Vallès Occidental / Barcelona

       Carrer Major

 23/04/2024 - 23/04/2024 


Al carrer Major, de 10.30 a 20 h, llibreries, floristeries, fleques, entitats, associacions, agrupacions, fundacions, escoles, instituts, sindicats i partits polítics del municipi, així com escriptors i il·lustradors.

Una quarantena de parades participarà a la Fira del llibre i la rosa del carrer Major del 23 d’abril.

El programa de Sant Jordi 2024 organitzat per l’Ajuntament de Montcada i Reixac inclou una desena d’activitats desplegades pels diferents barris del municipi. L’acte central és la Fira del Llibre i la rosa del 23 d’abril, al carrer Major (10.30 a 20 h), amb la participació d’un total de 43 carpes entre entitats, AMPA i centres educatius, comerços, partits polítics i departaments municipals. A la tarda, de 17 a 19 h, hi haurà un espectacle d’animació al llarg de la fira. Per donar ambient al carrer Major, els balcons de la Casa de la Vila (c. Major, 32) es decoraran amb roses de paper que elaboraran alumnes de centres educatius del municipi, una acció que compta amb la col·laboració de la Fampa.

Consulta aquí la web oficial de Fira de Sant Jordi a Montcada i Reixac.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Ira De Sant Jordi A Montcada I Reixac Foto 4 Ira De Sant Jordi A Montcada I Reixac Foto 3 Ira De Sant Jordi A Montcada I Reixac Foto 2

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.