Fira de Santa Llúcia a Òrrius
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Maresme
Municipi
Òrrius
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Santa Llúcia a Òrrius

   Òrrius / Maresme / Barcelona

  18/12/2022 a 18/12/2022  


Parades d’artesania local i nadalenca, concurs de dolços tradicionals, activitats infantils i familiars, tallers d’artesania, amb músics al carrer que faran més viva la festa, gaudirem d’una exposició sobre costums nadalenques acompanyada d’un vinet calent, cantarem nadales, els més petits i els adults infants tindran l’espai de contacontes amb una deliciosa xocolata calenta i per acabar la festa se sortejarà la llumineta de Nadal amb espectaculars premis amb part de la recaptació a favor de la Marató de TV3.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.