Fira de la Solidaritat i la Interculturalitat a Sant Feliu de Llobregat
Data inici
13/10/2023
Data final
13/10/2023
Període
Tardor
Temàtica
Lleure
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Sant Feliu de Llobregat
Espai
Plaça del 8 de març
Codi Postal
08980
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Fira de la Solidaritat i la Interculturalitat a Sant Feliu de Llobregat

   Sant Feliu de Llobregat / Baix Llobregat / Barcelona

       Plaça del 8 de març

 13/10/2023 - 13/10/2023 


De 10:30 a 14h. La plaça del 8 de març acollirà una edició conjunta de la Fira de la Solidaritat i la Interculturalitat, una iniciativa que posa en relleu la riquesa de la diversitat cultural a Sant Feliu. Com a part de la Festa de Tardor, aquest esdeveniment ofereix una oportunitat per celebrar i reflexionar sobre els valors que sustenten la convivència harmoniosa de comunitats de procedències diverses, posant l’èmfasi en la solidaritat com a nexe d’unió local i global.

La Fira se celebrarà el matí del divendres 13 d’octubre, des de les 10.30 fins a les 14 hores. Ciutadans i ciutadanes podran gaudir d’una àmplia gamma d’activitats que promouen la solidaritat i la interacció positiva entre persones d’orígens culturals diversos. L’esdeveniment reunirà entitats solidàries i representants de diferents procedències culturals de la ciutat per oferir una experiència única. Algunes de les activitats destacades inclouen:

Gimcana dels Drets Humans

Una iniciativa participativa per fomentar la consciència sobre els drets fonamentals de totes les persones.

Danses Circulars del Món

Una expressió artística que reflecteix la diversitat de les tradicions de dansa de diferents cultures.

Microteatre – ‘Sàvia Terra’

Una obra que aborda el fenomen de la migració en primera persona.

Taller Obert de Dansa Africana

Una oportunitat per aprendre i gaudir de les tradicions de dansa d’Àfrica.

Espectacle de Percussió i Dansa Africana

Una actuació vibrant amb l’essència de la cultura africana.

A més a més, els assistents tindran l’oportunitat de participar en tallers com la creació de màscares africanes, pintura de mandales, tatuatge de Henna, escriptura del nom en àrab, el mur antirumors, una mostra culinària de plats típics d’Àfrica Occidental i jocs tradicionals d’arreu del món. L’esdeveniment culminarà amb l’entrega d’acreditacions d’Ambaixador/a dels Drets Humans i una cerimònia de cloenda de la Fira de la Solidaritat i la Interculturalitat.

A la tarda, la Fira es traslladarà al Casal de Joves on, entre altres activitats, es podrà gaudir de l’obra de teatre “El Llibretori” a les cinc de la tarda.

Aquest esdeveniment és una oportunitat per reforçar els llaços comunitaris i fomentar la convivència en un entorn de respecte i igualtat. La iniciativa està impulsada pel programa de Cooperació i Agermanaments i el Programa de Ciutadania de Procedències Diverses de l’Ajuntament, amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Diputació de Barcelona, i la col·laboració de nombroses entitats i ciutadans de Sant Feliu.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.