Fira Sud a Pineda de Mar
Període
Primavera
Temàtica
Cultura popular
Territori
Barcelona
Comarca
Maresme
Municipi
Pineda de Mar
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Sud a Pineda de Mar

   Pineda de Mar / Maresme / Barcelona

  07/05/2022 a 08/05/2022  


L’Ajuntament de Pineda de Mar té previst la realització de la X edició de FIRA SUD els dies 7 i 8 de maig. Dissabte 7 de maig de 10h a 24h i diumenge 8 de maig de 10h a 20h, a Av. Hispanitat, amb l’objectiu d’organitzar actuacions que ajudin a dinamitzar, promocionar i impulsar el sector turístic, comercial i de serveis del municipi de Pineda de Mar amb la col·laboració de les entitats AAVV Unió de Poblenou; Associació comerciants i empresaris Gent de Pineda; Associació ART x ART; AC Ntra. Sra. dels Dolors i Crist Jacent i l’Associació ACA Hermandad Ntra. Sra. del Rocío.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.