Fira Virtual de vins i caves catalans
Data inici
16/07/2020
Data final
20/07/2020
Període
Estiu
Temàtica
Gastronomia local
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Virtual de vins i caves catalans

 16/07/2020 - 20/07/2020 


La història de la nostra gastronomia està íntimament lligada a l’agricultura i la pagesia. Treballar la terra, interpretar-la i cuidar-la ens ha convertit en prescriptors d’un dels grans tresors de la nostra terra…la vinya!

A Catalunya tenim moltíssims cellers i bodegues que han fet del vi i el cava el seu estil de vida. Et volem mostrar algunes d’aquestes famílies i col•lectius que s’allunyen dels grans processos industrialitzats per a oferir propostes compromeses amb el territori, amb la gent i amb l’entorn.

Et convidem a entrar a aquesta edició de Fires Virtuals per a que gaudeixis d’aquests vins i caves de mans dels seus veritables protagonistes. Ara més que mai, necessitem reforçar models comercials de proximitat on es posi en valor l’economia local com a eix social de transformació i convivència.

CELLERS CONFIRMATS

Celler Batea

HeriCamps

Cal Teixidor

Celler La Botera

Canals i Munné

Celler Vidbertus

Eco Setrill Bodegues Naturals

Celler Cooperatiu Gandesa SCCL

Papet del Mas


T’esperem del 16 al 20 de juliol a www.firesvirtuals.cat

Consulta aquí la web oficial de Fira Virtual de vins i caves catalans.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.