FirAgost a Valls
Període
Estiu
Temàtica
Comerç local
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Alt Camp
Municipi
Valls
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

FirAgost a Valls

   Valls / Alt Camp / Camp de Tarragona

  02/08/2022 a 03/08/2022  


Coneguda com “La Festa Major del Camp Català”, la Firagost és una fira agrícola i alimentària que se celebra el primer dimarts i dimecres del mes d’agost. Aquesta fira-exposició de productes i maquinària del camp català es duu a terme pels carrers de la Capital de l’Alt Camp: Valls i l’organitza la Cambra de Comerç de Valls. Es realitza des de 1954.

L’aparador dels productes de l’agricultura, per al camp i els seus derivats i complements.

Cada any el primer dimecres d’agost i el dia anterior, la ciutat de Valls celebra la Fira del camp i per al camp més popular de Catalunya, amb més de 350 expositors de fruits del camp, productes envasats derivats de l’agricultura, vins i caves, maquinària agrícola, productes agroalimentaris de qualitat, artesania, vehicles… Amb tot un conjunt d’actes complementaris: curses de portadors/es de saques d’avellanes, cavalleries, gossos; actuació castellera dels Xiquets de Valls, “Firagost 2022,  la Festa Major del Camp Català”.

La Firagost constitueix l’aparador divulgador dels productes de l’agricultura i per a l’agricultura, la vinicultura, l’horticultura, la jardineria… Firagost s’ha consolidat com un gran exponent agrícola i comercial, amb la presència molt destacada, any rere any, de milers de visitants, compradors i l’assistència de més de 350 expositors entre ells més de 30 cooperatives agrícoles.

PROGRAMA 2022

El centre de la ciutat ja està cobert amb els típics tendals que protegeixen del sol els visitants de la Firagost. Reconeguda com la Festa Major del Camp
Català, la Firagost 2022 aplega rà expositors de f ruit e s del camp, vins, productes agroalimentaris de qualitat, maquinària agrícola, ramadera i vehicles, herboristeria, alimentació, ceràmica i artesania etc., a banda dels estands institucionals.

Un recinte firal de més d’un quilòmetre i mi g de llargada que comptarà amb uns 3 0 0 expositors i uns 100 mil visitants La Fira també oferirà actes complementaris com activitats infantils, trobada de puntaires, Mostra de Cervesa Artesana, F esta Holi Colours cercavila, N it J ove, Gran
A ctuació C astellera dels Xiquets de Valls de s filada canina, espectacle eqüestre restauració, durant els dos dies.

No hi faltaran les cites clàssiques: el Concurs d’arrossegament amb trineu la Cursa de portadors i portadores de saques i mitges saques d’avellanes puntuable per la 24a Combinada de Curses de Portadors de Saques d’Avellanes, i el Concurs de beure en porró. La consellera de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Violant Cervera inaugurarà dimarts dia 2 d’agost a les 19 hores, al saló de sessions de l’Ajuntament de Valls, la Fira. Tot seguit les autoritats recorreran el recinte firal.

El primer dia de Fira, la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Valls acollirà, a les 1 7 hores, la jornada tècnica presencial i online El mercat de la garrofa i teoria sobre l’empelt (més informació i inscripcions a jgilsantos@gencat.cat)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.