FirAgost a Valls
Període
Estiu
Temàtica
Comerç local
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Alt Camp
Municipi
Valls
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

FirAgost a Valls

   Valls / Alt Camp / Camp de Tarragona

  01/08/2023 a 02/08/2023  


Coneguda com “La Festa Major del Camp Català”, la Firagost és una fira agrícola i alimentària que se celebra el primer dimarts i dimecres del mes d’agost. Aquesta fira-exposició de productes i maquinària del camp català es duu a terme pels carrers de la Capital de l’Alt Camp: Valls i l’organitza la Cambra de Comerç de Valls. Es realitza des de 1954.

L’aparador dels productes de l’agricultura, per al camp i els seus derivats i complements.

Cada any el primer dimecres d’agost i el dia anterior, la ciutat de Valls celebra la Fira del camp i per al camp més popular de Catalunya, amb més de 350 expositors de fruits del camp, productes envasats derivats de l’agricultura, vins i caves, maquinària agrícola, productes agroalimentaris de qualitat, artesania, vehicles… Amb tot un conjunt d’actes complementaris: curses de portadors/es de saques d’avellanes, cavalleries, gossos; actuació castellera dels Xiquets de Valls, “Firagost 2022,  la Festa Major del Camp Català”.

La Firagost constitueix l’aparador divulgador dels productes de l’agricultura i per a l’agricultura, la vinicultura, l’horticultura, la jardineria… Firagost s’ha consolidat com un gran exponent agrícola i comercial, amb la presència molt destacada, any rere any, de milers de visitants, compradors i l’assistència de més de 350 expositors entre ells més de 30 cooperatives agrícoles.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.