Data inici
06/08/2024
Data final
07/08/2024
Període
Estiu
Temàtica
Comerç local
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Alt Camp
Municipi
Valls
Codi Postal
43800
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

FirAgost a Valls

   Valls / Alt Camp / Camp de Tarragona

 06/08/2024 - 07/08/2024 


La FIRAGOST, la Fira-exposició del Camp Català, manté la seva essència característica, amb una gran presència de més de 300 expositors en un espai firal de 1,5 quilòmetres al centre de la ciutat de Valls, a la comarca de l’Alt Camp.

Com és tradició cada any, la ciutat de Valls, situada a la comarca de l’Alt Camp, acull la Fira-exposició del Camp Català, que és reconeguda com la més popular de Catalunya. Aquest esdeveniment  compta amb aproximadament 300 expositors que mostren una àmplia gamma de productes que inclouen fruites fresques, productes envasats derivats de l’agricultura, vins i caves, productes agroalimentaris de qualitat, artesania, vehicles, i molt més.

La Firagost 2024 continua essent un aparador important per als productes de l’agricultura i la vinicultura, així com per a tot el sector agroalimentari. Amb aquesta edició, es busca consolidar la fira com un referent agrícola al Camp de Tarragona, mantenint al mateix temps el seu caràcter comercial amb la presència de milers de visitants i compradors, incloent-hi més de 30 cooperatives agrícoles.

A més, s’està treballant per ubicar AGROINNOVA, el Saló de tecnologia agrària, bioeconomia i alimentació, en un nou espai a Valls. Aquest saló combina l’exposició de maquinària agrícola, eines, productes i tecnologia amb conferències, jornades tècniques i activitats de demostració.

Per culminar la FIRAGOST 2024, el dimecres dia 7 d’agost a les 8:45 de la tarda, a la plaça del Blat, té lloc una gran actuació castellera a càrrec de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls.

A més de l’exposició i les activitats principals, la fira també ofereix una gamma d’actes complementaris amb activitats culturals, artístiques i d’oci, els detalls dels quals es proporcionen puntualment a través de la pàgina web de l’esdeveniment.

Consulta aquí la web oficial de FirAgost a Valls. Falten 109 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Firagost Valls 4 (1) Firagost Valls 3 (1) Firagost Valls 2 (1) Firagost Valls (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.