Gartstròmia i Exposició de Flors a Banyoles
Data inici
31/05/2024
Data final
02/06/2024
Període
Primavera
Temàtica
Artística
Territori
Girona
Comarca
Pla de l'Estany
Municipi
Banyoles
Codi Postal
17820
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Gartstròmia i Exposició de Flors a Banyoles

   Banyoles / Pla de l'Estany / Girona

 31/05/2024 - 02/06/2024 


Gartstròmia i Exposició de Flors a Banyoles és un esdeveniment anual que celebra la riquesa gastronòmica i la bellesa floral de la comarca del Pla de l’Estany. Aquest esdeveniment, que atrau visitants de tota la regió, combina el millor de la cuina local amb impressionants exposicions de flors, oferint una experiència multisensorial única.

Gartstròmia és una mostra gastronòmica on els restauradors i productors locals presenten els seus plats i productes més destacats. Els visitants poden degustar una àmplia varietat de delícies culinàries, des de tapes i plats tradicionals fins a creacions més innovadores. Aquest esdeveniment és una oportunitat per gaudir de la diversitat i qualitat de la cuina de Banyoles i la seva comarca, així com per descobrir nous sabors i tendències gastronòmiques.

Paral·lelament, l’Exposició de Flors transforma Banyoles en un veritable jardí a l’aire lliure. Diversos espais del municipi, com places, carrers i edificis emblemàtics, es decoren amb espectaculars muntatges florals creats per floristes i artistes locals. Aquesta exposició no només embelleix la ciutat, sinó que també destaca la creativitat i l’habilitat dels seus participants. Els visitants poden passejar pels diferents espais i gaudir de les composicions florals, que van des de dissenys més tradicionals fins a instal·lacions més avantguardistes.

A més de les degustacions i les exposicions florals, Gartstròmia i Exposició de Flors a Banyoles ofereix una programació variada d’activitats per a tots els públics. Hi ha tallers gastronòmics, demostracions de cuina en viu, activitats infantils, música en directe i visites guiades pels espais decorats amb flors. Aquestes activitats complementàries permeten als visitants aprofundir en la cultura gastronòmica i floral de la zona d’una manera interactiva i entretinguda.

L’esdeveniment també fomenta la participació comunitària, amb moltes associacions locals i voluntaris implicats en l’organització i execució de les activitats. Aquest aspecte comunitari fa que Gartstròmia i Exposició de Flors a Banyoles sigui una celebració autèntica de l’esperit col·lectiu i de la identitat de la comarca del Pla de l’Estany.

 

Falten 1 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Gartstròmia I Exposició De Flors A Banyoles 2 Gartstròmia I Exposició De Flors A Banyoles

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.