Gartstròmia i Exposició de Flors a Banyoles
Període
Primavera
Temàtica
Artística
Territori
Girona
Comarca
Pla de l'Estany
Municipi
Banyoles
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Gartstròmia i Exposició de Flors a Banyoles

   Banyoles / Pla de l'Estany / Girona

  27/05/2022 a 06/06/2020  


La fira Gastronòmica i Floral arriba aquest any a una nova edició se celebrarà del 27 de maig a 6 de juny de 2022, a la plaça Major de Banyoles, mitjançant un sistema de tiquets, podràs degustar diversos plats i tapes que ofereixen restaurants i productors de la comarca del Pla de l’Estany.

Durant aquells dies endinsa’t a la gastronomia i al patrimoni cultural #debanyoles!

L’excel·lència a Banyoles és llaminera. I en l’argot banyolí, per comentar que alguna cosa és molt bona, ja sigui un plat, una activitat o un espectacle.

I del 3 al 6 de juny no et perdis la 44a Exposició de Flors amb mutatges florals al Monestir de Sant Esteve, als aparadors de molts dels establiments comercials de la ciuat, a més d’altres espais a descobrir, com les 21 perqueres de l’Estany decorades per a l’ocasió per part dels alumnes dels centres educatius de Banyoles i comarca.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.