Girocaça, Fira de Caça i Natura de Girona
Període
Primavera
Temàtica
Animals
Territori
Girona
Comarca
Baix Empordà
Municipi
Santa Cristina d'Aro
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Girocaça, Fira de Caça i Natura de Girona

   Santa Cristina d'Aro / Baix Empordà / Girona

  11/06/2022 a 11/06/2022  


Mercat i estands de productes de la terra i productes per als caçadors a Santa Cristina d’Aro en una nova edició de la fira Girocaça. Una edició que torna amb energia renovada i noves propostes per acostar la feina dels caçadors a tota la família.
La fira s’inaugurarà a les 10 del matí i durarà tot el dia, amb un final de festa amb concert inclòs. Hi haurà zonna de food-trucks, mercat de productes de proximitat, demostracions i tallers, conferències i zona infantil entre d’altres.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.