Girocòmic a Girona
Període
Tardor
Temàtica
Artística
Territori
Girona
Comarca
Gironès
Municipi
Girona
Espai
Recinte Firal
Fira de Girona
Com arribar a la Fira   

Girocòmic a Girona

   Girona / Gironès / Girona

  08/10/2022 a 09/10/2022  


Girocòmic esdevé, en un mateix recinte, un lloc de trobada per als amants del còmic, del manga i de la cultura japonesa, i ens dona l’oportunitat de gaudir i aprendre a través de conferències, tallers, activitats programades i espectacles diversos.

L’objectiu principal és fomentar, promoure, exhibir i difondre el còmic i les seves variants i alhora ser un punt de trobada on conflueixen cultura i diversió.
Amb la voluntat de convertir-se en un punt de referència i de trobada per a tots aquells aficionats al món del còmic i l’entreteniment, s’incorporen zones dedicades als jocs de taula, els jocs de rol i de cartes i també per als videojocs, que complementaran l’oferta d’activitats, conferències, projeccions i tallers i que permetran als visitants gaudir-ne durant tot un llarg cap de setmana.

Entrades a https://tickets.girocomic.cat/ca

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.