Girocòmic a Girona
Data inici
14/10/2023
Data final
15/10/2023
Període
Tardor
Temàtica
Artística
Territori
Girona
Comarca
Gironès
Municipi
Girona
Codi Postal
17001
Recinte Firal
Fira de Girona

Girocòmic a Girona

   Girona / Gironès / Girona

 14/10/2023 - 15/10/2023 


Girocòmic esdevé, en un mateix recinte, un lloc de trobada per als amants del còmic, del manga i de la cultura japonesa, i ens dona l’oportunitat de gaudir i aprendre a través de conferències, tallers, activitats programades i espectacles diversos.

L’objectiu principal és fomentar, promoure, exhibir i difondre el còmic i les seves variants i alhora ser un punt de trobada on conflueixen cultura i diversió.
Amb la voluntat de convertir-se en un punt de referència i de trobada per a tots aquells aficionats al món del còmic i l’entreteniment, s’incorporen zones dedicades als jocs de taula, els jocs de rol i de cartes i també per als videojocs, que complementaran l’oferta d’activitats, conferències, projeccions i tallers i que permetran als visitants gaudir-ne durant tot un llarg cap de setmana.

Entrades a https://tickets.girocomic.cat/ca

 

Consulta aquí la web oficial de Girocòmic a Girona.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Girocòmic A Girona Cartell 2023Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.