La Màgia del Nadal a Martorell
Període
Tardor
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Martorelles
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

La Màgia del Nadal a Martorell

   Martorelles / Baix Llobregat / Barcelona

  25/11/2022 a 08/01/2023  


La Màgia del Nadal, és clarament per tots, l’activitat per excel·lència de l’època nadalenca al municipi de Martorell. Des de l’any 2007, aquesta denominació obert, engloba diferents espectacles de màgia, teatre, música, concerts, tallers, etc. A més de les tradicionals com el pessebre vivent, Pastorets, la Cavalcada de Reis i tot el necessari per aconseguir que aquestes siguin unes molt bones festes nadalenques per tots els que decideixin visitar Martorell.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.