La Móra Morisca
Període
Estiu
Temàtica
Medieval
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Ribera d'Ebre
Municipi
Móra d'Ebre
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

La Móra Morisca

   Móra d'Ebre / Ribera d'Ebre / Terres del'Ebre

  04/07/2020 a 05/07/2020  


La Móra Morisca, que se celebra cada dos anys, és un homenatge a la convivència, a la pau, a la diversitat cultural, al respecte al drets humans. Amb ella podreu viatjar de ple a la Móra medieval, quan acollia amb harmonia les tres cultures que l’han fet gran: la musulmana, la cristiana i la jueva. El nucli antic s’omple de parades i espectacles i es reprodueix, en funció dels barris on vivia cada comunitat, el seu dia a dia. A continuació podeu consultar-ne la programa.

*CONSULTAR DATES AMB L’ORGANITADOR


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.