Mercadet de Nadal a Sant Llorenç Savall
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Sant Llorenç Savall
Espai
Centre del municipi
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Mercadet de Nadal a Sant Llorenç Savall

   Sant Llorenç Savall / Vallès Occidental / Barcelona

      Centre del municipi

  18/12/2022 a 18/12/2022  


Un tradicional mercat ambulant nadalenc. Podrem trobar productes d’artesania, guarniments nadalencs i material per construir els pessebres.
De manera paral·lela a la fira solen organitzar-se activitats com tallers de fanalets, recollida de cartes per als Reis, així com espectacles d’animació per als nens i nenes.
S’hi exposen productes d’artesania, ornaments nadalencs, regals i articles elaborats per les diferents entitats del poble i directament relacionats amb aquestes dates.
Així, és habitual acudir a aquest mercat per adquirir el material adequat per fer els pessebres tradicionals: molsa, sorra, la cova del naixement, figuretes de fang o altres materials. També s’hi poden trobar avets, llums i espelmes, branques de grèvol, vesc, etc.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.