Mercat de Nadal del Llibre a Barcelona
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Antiga Fàbrica Estrella Damm
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Mercat de Nadal del Llibre a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

      Antiga Fàbrica Estrella Damm

  11/12/2021 a 12/12/2021  


El Mercat de Nadal del Llibre és un dels esdeveniments literaris més importants de l’any que s’ha consolidat com el Sant Jordi de Nadal. A través de diferents activitats, reunim els principals autors per tal que donin a conèixer la seva obra de manera propera i, si ho vols, et puguis emportar els llibres signats i dedicats.

A més, a tota la proposta literària, hi afegim música en directe i foodtrucks amb menjar i beure per ajudar a passar millor el teu dia a l’antiga fàbrica Estrella Damm de Barcelona

(Font: Tr3sC)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.