Mercat de Nadal, fira de capons i aviram a Valls
Període
Tardor
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Alt Camp
Municipi
Valls
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Mercat de Nadal, fira de capons i aviram a Valls

   Valls / Alt Camp / Camp de Tarragona

  17/12/2022 a 18/12/2022  


Mercat de Nadal a Valls
Fira de Capons, aviram i motius nadalencs FICAP-2022
Dissabte 17 i diumenge 18 de desembre, matí i tarda
La ciutat de Valls viurà, el dissabte 17 i diumenge 18 de desembre (matí i tarda), el MERCAT DE NADAL – FIRA DE CAPONS, AVIRAM I MOTIUS NADALENCS – FICAP-2022, que tant d’èxit ha tingut en els darrers anys.
Un any més, es pretén potenciar aquesta Fira-Mercat amb tot el seu tipisme, tradició i popularitat, amb aviram viu dins les senalles i gàbies, i tot el ventall de motius nadalencs. Hi trobareu una gran oferta d’aus de corral, capons, galls d’indis, pollastres, oques, ànecs i tot tipus d’aus vives, criades a pagès. A més també hi trobareu figures de pessebre, estrelles, llums de colors, tions, verd, arbres, plantes de Nadal, vins, caves, mel, torrons, neules, dolços i altres productes artesans típics de les festes nadalenques, Cap d’Any i Reis. En definitiva, tornarà la imatge popular als carrers i places de la ciutat, i es podrà reviure una de les tradicions més genuïnes del calendari vallenc. Les aus es podran comprar el mateix dia i hi haurà servei d’escorxador homologat per recollir l’au morta i plomada.
El Mercat estarà obert de les 10 del matí a les 9 del vespre (el diumenge fins les 8 del vespre), i s’ubicarà al Pati i carrers de La Cort i Jaume Huguet. Valls és una ciutat de tradició de mercats, fires i activitats mercantils. Fa més de vuit segles que celebra mercats setmanals, els dimecres i dissabtes.
Durant el cap de setmana també es podrà visitar el pessebre monumental a l’Oficina de Turisme, passejar pel Mercat d’Art Jove, i l’activitat d’escape room al refugi antiaeri.
Visiteu Valls durant les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis!
Il·luminacions extraordinàries i música ambiental als carrers, Pessebres, Concurs d’Aparadors, exposició de Nadal d’Artistes Vallencs, representacions dels pastorets, Parc de Nadal, Cavalcada de Reis, espectacles, campanyes i accions d’animació als carrers comercials i una àmplia programació d’actes, activitats i exposicions.
El mercat és coordinat per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, Comerç de Valls, Associació de Criadors d’Aus “El Francolí” i la Societat Sant Antoni, i amb el suport del Port de Tarragona.
Sigueu tots benvinguts a Valls els dies del Mercat i durant tot el cicle de les festes nadalenques


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.