Mercat i Tradició a Montmajor
Període
Estiu
Temàtica
Artesania
Territori
Catalunya Central
Comarca
Berguedà
Municipi
Montmajor
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Mercat i Tradició a Montmajor

   Montmajor / Berguedà / Catalunya Central

  11/09/2022 a 11/09/2022  


El Mercat i Tradició que s’organitza aquest dissabte, 11 de setembre, durant tot el matí a Montmajor vol recuperar la normalitat fent un homenatge a totes les persones que han fet possible l’acte en aquests 25 anys.

Aquest mercat tradicional commemora el mercat setmanal que es realitzava al municipi a principis del segle XX. En aquest, la gent podrà passejar per la vila i fer un retrocés en el temps per conèixer de primera mà cada una de les persones que van estar i estant al peu del canó des de la primera edició del Mercat i Tradició. A més, Montmajor s’omplirà de productes tradicionals i artesania per a l’ocasió. Enguany també hi haurà parades, tradició i sorpreses.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.