Mercat Romà a Calafell
Període
Primavera
Temàtica
Romana
Territori
Costa Daurada
Comarca
Baix Penedès
Municipi
Calafell
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Mercat Romà a Calafell

   Calafell / Baix Penedès / Costa Daurada

  10/04/2020 a 12/04/2020  


Comptarà amb la instal·lació de dos poblats, un íber i un altre romà i, com no, el mercat. Aquest tindrà lloc pels carrers de Calafell poble (Carrer de Jesús, Villarroel, 6 de Desembre, Generalitat, del Mar i Cal Bolavà), aporoximadament 500 metres de parades artesanes, taberenes, tallers infantils i RECREACIÓ I RECONSTRUCCIÓ HISTÒRICA de la mà de grups de recreacions com BARCINO ORIEN i IBER CALAFELL on actuaràn més de 50 persones.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.