MineralExpo a Barcelona
Data inici
01/03/2024
Data final
03/03/2024
Període
Primavera
Temàtica
Antiguitats i Oportunitats
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Cotxeres
Codi Postal
08014
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Grup Mineralògic Català

MineralExpo a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

       Cotxeres

 01/03/2024 - 03/03/2024 


MineralExpo Barcelona-Sants és una borsa-exposició de minerals, fòssils i elements relacionats amb la natura, on els visitants poden trobar actes culturals, exposicions, tallers, presentacions de llibres i, alhora, comprar ja sigui peces de col·lecció (fòssils i minerals) com a elements de guarniment i gemmes fetes de matèries minerals (collarets, polseres, pedres naturals tallades…).

Aquest esdeveniment, organitzat pel Grup Mineralògic Català habitualment al mes de març, té lloc a les Cotxeres de Sants (carrer de Sants, 79 – Barcelona) de forma anual i durant el primer cap de setmana de març. L’horari és de 10-20.30 h (divendres), 10-20 h (dissabte) i 10-19.30 h (diumenge) i la entrada és gratuïta.

Consulta aquí la web oficial de MineralExpo a Barcelona.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.