MolinsBdegust – Mostra Gastronòmica a Molins de Rei
Data inici
05/05/2023
Data final
07/05/2023
Període
Primavera
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Molins de Rei
Codi Postal
08750
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

MolinsBdegust – Mostra Gastronòmica a Molins de Rei

   Molins de Rei / Baix Llobregat / Barcelona

 05/05/2023 - 07/05/2023 


En aquesta 8a edició volen continuar promocionant l’oferta gastronòmica de la vila per tal de ser una destinació de referència de turisme gastronòmic de la comarca. Per aquest motiu desprès de la celebració  de la passada edició de la mostra al carrer, on després de la pandèmia  es va recuperar de nou la Mostra Gastronòmica al carrer en el mes de Maig , en època primaveral que permet promocionar la oferta gastronòmica de la vila amb una activitat al carrer , es vol continuar celebrant a mostra al carrer al mes de maig i la  mostra als establiments en el mes d’ocutbre,

Volem que aquest esdeveniment torni a ser el tret de sortida de la campanya,  que tindrà lloc el 5, 6 i 7 de maig a la pl. de la Llibertat en horari divendres de 18 a 23 h, dissabte de 11 a 23 h i diumenge de 11 a 22 h.

 La  2a part de la campanya que és la Mostra als establiments, s’ha mantingut en el més d’octubre, igual que en la passada edició ja que els establiments tenen millor rebuda en aquella època de l’any segons la seva activitat en el calendari .

Com a novetat , enguany la Mostra Gastronòmica s’estrena amb  segell del Compromís Biosphere, procés d’ adhesió  que es va iniciar en el 2021 i en el 2022, passada la Mostra,  ens van comunicar que ens havíem aprovat el certificat conforme ens adheríem .

Aquest segell reconeix a aquelles empreses, serveis i destinacions que mostren un compromís per la sostenibilitat i és impulsat per la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, que reconeix a través de l’Instituto de Turismo Responsable (ITR), les empreses, serveis i destinacions que mostren un compromís per la sostenibilitat i compleixen els requisits del seu manual de bones pràctiques. Segell que permet  a les entitats desenvolupar plans de sostenibilitat personalitzats a través d’activitats i accions vinculades als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible integrats en l’Agenda 2030. Aquest programa implanta una metodologia per a garantir la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics d’una destinació, tant públics com privats, i promou la gestió sostenible de les empreses i entitats turístiques del territori de manera conjunta amb els diferents actors turístics de la destinació.

Un any més tenim a DAMM com a espònsor del esdeveniment.

 

Consulta aquí la web oficial de MolinsBdegust – Mostra Gastronòmica a Molins de Rei.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.