Mostra d’Art a Sants
Període
Mensual
Temàtica
Artística
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Pas de Fructuós Gelabert
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Mostra d’Art a Sants

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

      Pas de Fructuós Gelabert

  13/11/2021 a 13/11/2021  


Petit mercat d’art que se celebra un dissabte cada mes al pas de Fructuós Gelabert (entre el carrer de Sants i la plaça de Bonet i Muixí) d’11:00 h a 14:00 h.

Amb més de 30 anys, el Col·lectiu d’Artistes de Sants va néixer per tal de donar a conèixer als seus artistes plàstics, difondre la seva obra i per tal d’apropar la cultura en majúscula als barris de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

Per a aquest col·lectiu, tota expressió i creació, sigui pintura, sigui poesia, sigui teatre, sigui cinema, etc., és art. Per tant, allò que iniciaren un grup reduït d’amics un 8 de gener de 1984, units per uns mateixos objectius, és avui un multitudinari grup obert amb un gran ventall de disciplines, del que s’han format diferents comissions com les Mostres d’Art, la d’Art i Dona, la del Grup Juvenil, la de Sants Porta Oberta a la Poesia, les Tertúlies del Batibull, i la Sala Nova de Sant Medir, creant a més a més un teixit associatiu, cultural i participatiu amb projectes propis amb altres associacions i viceversa.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.