Parc de Nadal a Reus
Data inici
27/12/2023
Data final
04/01/2024
Període
Hivern
Temàtica
Infantil
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Baix Camp
Municipi
Reus
Espai
FiraReus
Codi Postal
43204
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Reus

Parc de Nadal a Reus

   Reus / Baix Camp / Camp de Tarragona

       FiraReus

 27/12/2023 - 04/01/2024 


El Parc de Nadal de Reus, el més antic de la regió,  les seves portes a les instal·lacions de FiraReus, ubicades al Tecnoparc, del 27 de desembre al 4 de gener. Aquest any, el Parc de Nadal presenta una oferta renovada amb més de 60 activitats, incloent una Zona Jove dirigida als adolescents d’11 a 17 anys, com a principal novetat.

Una de les grans novetats del Parc de Nadal de Reus és la inclusió d’activitats més diversificades i actualitzades, adreçades a tota la família. A més, la zona infantil de ludoteca es trasllada per oferir un espai més gran, tranquil i amb una major varietat d’activitats per als més petits.

Enguany, l’eix temàtic dels projectes presentats per les entitats s’ha centrat en les dones influencers. Aquesta temàtica pretén posar en relleu la profunda influència de les dones en la societat al llarg dels anys, com a líders i pioneres en diferents àmbits, així com les seves contribucions a la història de la humanitat en general i de la ciutat de Reus, en particular.

La Zona Jove obre per primera vegada i ofereix una gamma completa d’oci per als joves de 11 a 17 anys, gestionada pel Casal Jove de la Palma. Aquest espai està dissenyat exclusivament per als adolescents, proporcionant-los un ambient còmode i agradable. Aquí podran participar en activitats creatives, tecnològiques, lúdiques, divertides i artístiques, oferint una experiència d’oci adaptada als seus interessos i gustos.

Consulta aquí la web oficial de Parc de Nadal a Reus.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Parc de Nadal a Reus Parc de Nadal a Reus Parc de Nadal a Reus

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Parc de Nadal a Reus Parc de Nadal a ReusInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.