Ral·li a Sitges
Període
Hivern
Temàtica
Antiguitats i Oportunitats
Territori
Barcelona
Comarca
Garraf
Municipi
Sitges
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Ral·li a Sitges

   Sitges / Garraf / Barcelona

  21/03/2020 a 23/03/2020  


RAL•LI ANULAT. Foment de Sitges, entitat organitzadora del Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sitges i l’Ajuntament de Barcelona, s’ha vist obligat a cancel·lar la 62a edició de la prova.

Els 70 cotxes antics que participaran al Ral·li amb els seus ocupants vestits d’època sortiran de la plaça Sant Jaume de Barcelona a les 10.30 h i es preveu que arribin al Port de Sitges a les 12.30 hores.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.