Santpedor en Flor
Data inici
03/05/2024
Data final
05/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Planter, herbes remeieres i planta ornamental
Territori
Barcelona
Comarca
Bages
Municipi
Santpedor
Codi Postal
08250
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Santpedor

Santpedor en Flor

   Santpedor / Bages / Barcelona

 03/05/2024 - 05/05/2024 


Santpedor en Flor és un esdeveniment que celebra l’arribada de la primavera amb una explosió de colors i perfums a la localitat de Santpedor, a la comarca del Bages. Aquesta festa, que es celebra anualment, transforma els carrers del poble en un jardí en flor, omplint-los d’alegria i vitalitat.

Durant Santpedor en Flor, els visitants poden gaudir de diverses activitats i atraccions, com ara:

Exposició de flors i plantes: Els carrers es converteixen en una galeria a l’aire lliure on es poden admirar una gran varietat de flors i plantes, des de les més comunes fins a les més exòtiques.

Mercat de flors i productes locals: Es munta un mercat on es pot adquirir una àmplia gamma de flors, plantes, arbustos i productes relacionats amb la jardineria i la natura.

Activitats culturals i recreatives: Es programen diverses activitats per a tota la família, com ara concerts de música en viu, espectacles de dansa i teatre, tallers de manualitats, visites guiades i exposicions d’art.

Gastronomia local: Els bars i restaurants del poble ofereixen una selecció de plats i tapes elaborats amb productes de la zona, permetent als visitants degustar la gastronomia local mentre gaudeixen de l’ambient festiu.

Santpedor en Flor és una oportunitat perfecta per a residents i visitants per celebrar l’arribada de la primavera, admirar la bellesa de les flors i plantes, i gaudir de la cultura i la gastronomia local en un ambient festiu i acollidor.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Santpedor En Flor 5 (1) Santpedor En Flor 4 (1) Santpedor En Flor 2 (1) Santpedor En Flor (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Santpedor En Flor 3 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.