Fira Spannabis a Cornellà de Llobregat
Data inici
15/03/2024
Data final
17/03/2024
Període
Hivern
Temàtica
Planter, herbes remeieres i planta ornamental
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Cornellà de Llobregat
Codi Postal
08757
Recinte Firal
Fira de Cornellà
Organitzador
spannabis

Fira Spannabis a Cornellà de Llobregat

   Cornellà de Llobregat / Barcelonès / Barcelona

 15/03/2024 - 17/03/2024 


La fira Spannabis a Cornellà de llobregat és una de les esdeveniments més destacats del sector del cànnabis a Espanya. Aquesta fira reuneix professionals, empreses i entusiastes de la indústria del cànnabis per compartir coneixements, presentar els últims productes i explorar les tendències emergents.

Durant la fira, els expositors ofereixen una àmplia gamma de productes relacionats amb el cànnabis, incloent llavors, sistemes de cultiu, accessoris, productes de consum i molt més. Els visitants tenen l’oportunitat de conèixer de prop els productes, obtenir informació directa dels experts i fins i tot participar en demostracions pràctiques.

A més de l’àrea d’exposició, Spannabis també inclou conferències, xerrades i taules rodones amb destacats professionals i experts de la indústria del cànnabis. Aquests esdeveniments proporcionen una plataforma per debatre temes rellevants, explorar les implicacions legals i compartir coneixements científics sobre el cànnabis.

La fira també té un esperit festiu, amb activitats de networking, música en directe i altres esdeveniments que enriqueixen l’experiència dels visitants. Spannabis és una oportunitat per connectar amb la comunitat del cànnabis, tant a nivell nacional com internacional, i participar en les converses i desenvolupaments més recents d’aquesta indústria en ràpida evolució.

Consulta aquí la web oficial de Fira Spannabis a Cornellà de Llobregat. Falten 12 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Spannabis Cornella

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Spannabis 2024Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.