Tast Tiana
Data inici
10/06/2022
Data final
12/06/2022
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Maresme
Municipi
Tiana
Codi Postal
08391
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Tast Tiana

   Tiana / Maresme / Barcelona

 10/06/2022 - 12/06/2022 


El Tast Tiana és la mostra gastronòmica i del vi del poble. Els millors plats dels restauradors locals (i alguns de convidats), els espectaculars dolços que elaboren per l’ocasió les dues pastisseries del poble, els millors vins dels cellers de la DO Alella i una cervesa artesana amb ADN Tianenc.

La Plaça de la Vila s’eixampla per oferir una major comoditat a l’hora d’accedir als punts dels restaurants i cellers. S’amplien, també, els espais de degustació amb taules al carrer Lola Anglada, Marquès de Monistrol i la barra a la plaça del coro, que s’afegeixen als jardins de can Baratau, can Riera i el Jardí Lola Anglada. Es mantenen, també, els dos punts de venda de tiquets als carrers Marquès de Monistrol i Lola Anglada per diversificar les cues  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.