Tasta amb Llops a Gratallops
Temàtica
Vins i Caves
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Municipi
Gratallops

Tasta amb Llops a Gratallops

   Gratallops / Priorat / Barcelona

  04/05/2019 a 04/05/2019  


L’objectiu del Tast amb Llops és promocionar i posar a l’abast del públic grans vins el·laborats pels cellers de Gratallops, centre neuràlgic de la D.O.Q. Priorat, als que normalment costa accedir.

Són vins de petites produccions difícils d’aconseguir pels canals de distribució habituals, ja sigui per la seva exclusivitat o pel seu preu.

El denominador comú dels Vins de poble de Gratallops són les varietats autòctones amb les que es creen, bàsicament garnatxes i carinyenes, i les característiques edafològiques de la zona, que no es poden entendre sense considerar la gran influència dels terres de pissarra i les peculiaritats climàtiques del municipi.

Fa més de 20 anys, quatre enamorats de la viticultura, emprengueren la revolució del Priorat i el varen col·locar al centre de l’atenció del món del vi. Aquest moviment va originar debats fonamentals al voltant de la cultura vitivinícola de la regió i de tota Espanya.

(Font:Tastambllops)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...