Fira del Vi  a Gratallops
Període
Primavera
Temàtica
Vins i Caves
Territori
Barcelona
Comarca
Priorat
Municipi
Gratallops
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Vi a Gratallops

   Gratallops / Priorat / Barcelona

  03/06/2023 a 03/05/2023  


Són vins de petites produccions difícils d’aconseguir pels canals de distribució habituals, ja sigui per la seva exclusivitat o pel seu preu.

El denominador comú dels Vins de poble de Gratallops són les varietats autòctones amb les que es creen, bàsicament garnatxes i carinyenes, i les característiques edafològiques de la zona, que no es poden entendre sense considerar la gran influència dels terres de pissarra i les peculiaritats climàtiques del municipi.

Fa més de 20 anys, quatre enamorats de la viticultura, emprengueren la revolució del Priorat i el varen col·locar al centre de l’atenció del món del vi.

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.