Trobada de Col.leccionistes Coca Cola a Terrassa
Període
Primavera
Temàtica
Antiguitats i Oportunitats
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Terrassa
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Trobada de Col.leccionistes Coca Cola a Terrassa

   Terrassa / Vallès Occidental / Barcelona

  14/05/2022 a 15/05/2022  


El col·leccionisme d’objectes relacionats amb la beguda Coca-Cola és un dels més estesos, i porta amb aquest quatre anys celebrant a Terrassa un dels seus esdeveniments més importants. L’Hotel Don Càndid acull la Trobada Internacional de Col·leccionistes de Coca-Cola”. Seran 120 metres de taules atapeïdes de peces, presentats per expositors, d’una dotzena de països. Alguns procedents de la Xina, Turquia, Holanda, França, Hongria, Noruega, Bèlgica, Itàlia o el Brasil.

La trobada està concebuda com una fira-mercat. Entre els expositors hi ha qui ve a vendre; qui ven, compra i intercanvia, “i fins i tot alguns que acudeixen només per a exposar la seva col·lecció. També hi ha assistents que es presenten amb una maleta amb unes peces per a vendre o canviar”.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.