Viu la Burés a Anglès
Període
Primavera
Temàtica
Artística
Territori
Girona
Comarca
Selva
Municipi
Anglès
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Viu la Burés a Anglès

   Anglès / Selva / Girona

  15/06/2019 a 15/06/2019  


El Festival Cultural VIU LA BURÉS t’ofereix espais distesos per passar-ho bé amb amics i amigues, tot prenent una copa o degustant les especialitats de les foodtrucks i molt més!

El Festival cultural a l’antiga fàbrica Burés ofereix activitats per a totes les edats i per a tots els gustos! No et perdis, el dissabte a la tarda, els tallers, activitats i espectacle infantil per a nens i el dissabte al vespre, gaudeix de monòleg, concert i Liceu a la fresca, per exemple.

A més, pots venir i gaudir de les visites teatralitzades dins la fàbrica mentre fas un viatge de retorn al passat que et farà sentir com si fossis un treballador de la fàbrica Burés. Una experiència molt engrescadora!


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.