Zero Waste Market a Barcelona
Període
Primavera
Temàtica
Antiguitats i Oportunitats
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Nau Bostik
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Zero Waste Market a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

      Nau Bostik

  20/03/2021 a 21/03/2021  


Durant dues jornades des de les 11 del matí fins a les 7 de la tarda, un mercat amb dos vessants diferenciats: un espai de projectes relacionats amb la sostenibilitat en totes les seves facetes d’una banda, i el ja clàssic mercat del Flea de segona mà per un altre. A més d’això, també comptarem amb un espai amb xerrades i tallers a càrrec de Zero Waste Bcn per aprendre millor què és això de ser sostenibles, i un racó gastronòmic KM0 per a aquells que gaudeixin de bon menjar i el bon beure.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.