Fira de l’oli de les Terres de l’Ebre i Fira de la garrofa a Jesús
Data inici
11/05/2024
Data final
12/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Oli
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Baix Ebre
Municipi
Tortosa
Codi Postal
43590
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de l’oli de les Terres de l’Ebre i Fira de la garrofa a Jesús

   Tortosa / Baix Ebre / Terres del'Ebre

 11/05/2024 - 12/05/2024 


La Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre  és un esdeveniment que celebra i promou la cultura de l’oli d’oliva a la localitat de Jesús, situada a les Terres de l’Ebre. Aquesta fira, que se celebra anualment, posa en valor un dels productes més emblemàtics de la regió i ofereix una oportunitat per conèixer i gaudir de la seva riquesa gastronòmica i cultural.

Durant la fira, els visitants poden participar en diverses activitats, com ara:

Degustacions d’olis: Es realitzen sessions de degustació d’olis d’oliva de diferents varietats i procedències, permetent als visitants experimentar els diversos sabors i aromes de l’oli de la zona.

Mercat d’olis: Es disposa d’un mercat on es poden adquirir oli d’oliva verge extra de primera qualitat, així com altres productes relacionats com olives, patés d’oliva i sabons artesanals.

La Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre esdevé una plataforma per impulsar el  patrimoni etnològic i recuperar i mantenir les tradicions lligades al món de la pagesia.

Demostracions culinàries: Xefs locals i experts en cuina ofereixen demostracions culinàries en les quals mostren com utilitzar l’oli d’oliva en diferents receptes i plats tradicionals de la cuina mediterrània.

Activitats culturals: La fira pot inclou també activitats culturals com exposicions, conferències sobre la història i la producció d’oli d’oliva, i actuacions de música i dansa tradicionals.

Falten 6 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira De L'oli De Les Terres De L'ebre 2

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De L'oli De Les Terres De L'ebre A Jesús 2020



Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.