FirAbril, Fira de la Mel i l’Oli, a El Perelló
Data inici
12/04/2024
Data final
14/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Baix Ebre
Municipi
El Perelló
Codi Postal
43519
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Regidoria de Festes i Promoció Econòmica El Perelló

FirAbril, Fira de la Mel i l’Oli, a El Perelló

   El Perelló / Baix Ebre / Terres del'Ebre

 12/04/2024 - 14/04/2024 


El mes d’abril al Perelló se celebra Firabril, la fira de la mel i l’oli. Aquesta fira, amb una història que data de l’any 1882, ha passat de ser una fira agrícola a convertir-se en una de les més importants de les Terres de l’Ebre.

Promocionant els productes estrella de la zona, la mel i l’oli del Perelló, així com els comerços, l’artesania i els productes típics de la comarca. Firabril és el nucli de promoció econòmica i cultural del Perelló.

La fira gira al voltant de l’oli i la mel del Perelló, presentant les diferents varietats i els seus productes derivats. El Perelló és reconegut com el primer poble productor de mel de Catalunya, amb empreses de tradició familiar que han evolucionat fins a convertir-se en empreses de prestigi en el sector agroalimentari de la comarca. L’oli també és ben conegut per la seva qualitat, i es produeix oli de la DO Baix EbreMontsià.

La fira compta amb més de 100 expositors, distribuïts entre el pavelló firal, les carpes, la zona de maquinària agrícola i les parades exteriors ubicades per tot el recinte firal.

Consulta aquí la web oficial de FirAbril, Fira de la Mel i l’Oli, a El Perelló.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 4]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Firaabril Perello Firaabril Perello



Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.