Fira Net del Sabó a Montgai
Data inici
21/04/2024
Data final
21/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Artesania
Territori
Lleida
Comarca
Noguera
Municipi
Montgai
Codi Postal
25616
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Montgai

Fira Net del Sabó a Montgai

   Montgai / Noguera / Lleida

 21/04/2024 - 21/04/2024 


La Fira del Sabó i la Cosmètica Natural de Montgai és un esdeveniment reconegut per l’artesania de Catalunya, que busca recuperar la tradició sabonera que Montgai, a la comarca de La Noguera, va experimentar a principis del segle XIX.

Aquesta fira destaca especialment el sabó de caldera, amb un fort compromís amb l’ecologia, especialment amb el reciclatge de l’oli. A més, també es posa èmfasi en el sabó de tocador i la cosmètica natural, impulsada per la creació de l’Obrador de Sabó de Montgai.

Aquest esdeveniment és una oportunitat per als visitants de descobrir i adquirir productes artesanals de gran qualitat, elaborats amb cura i dedicació. A més de la oferta de sabons i cosmètica natural, la fira pot incloure altres activitats com tallers, demostracions en viu, xerrades sobre temes relacionats amb la producció i ús de productes naturals, entre altres.

La Fira del Sabó i la Cosmètica Natural de Montgai és una celebració que posa en valor la tradició artesanal i la naturalesa, oferint una experiència enriquidora per als visitants interessats en productes naturals i sostenibles.



  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Net Fira Sabo Fira Sabo Fira Del Sabo

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Sabo I La Cosmetica Natural Net Fira Del Sabo Net Fira Sabo 2023



Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.